2014. október 15., szerda

ILNP - ICONIC

Sziasztok!

      Az ILNP márka Iconic színe lélegzetelállító és  minősége  hasonló, abszolút kedvenc lett.
      Hétköznap csak világos színeket használok, nagyon kevés a szabadidőm, így próbálok olyan színeket választani, vásárolni ami díszítés nélkül is nagyon tetszik.
Az ILNP Iconic egy nagyon jó választás volt. Nagyon gyorsan szárad, szép fényes, nem igényel fedőlakkot és kiemelkedő a tartóssága.
Nagyon nehéz volt befotózni, napsütésben a képeken a szín sötétebbnek látszik, viszont vakuval készült képeken ugyanolyan a szín mint természetes fénynél erős napsütésben, de minden képnél jelzem ahol élethű a szín. A szépsége abban rejlik, hogy nem csak erős fénynél hologramos csillogással szép, hanem természetes fénynél is szép élénk, fényes a szín.
Összehasonlításhoz két színt választottam, a Jade Irresistivel és a Color by Llarowe Blonde Ambition körömlakkokat:
Verdikt: ennyi bejegyzés, körömlakk  után, már nem tudok nyálasan ömlengeni (:D), a lényeg, megéri az árát, sok nevesebb körömlakkmárka ami drágább nem éri el ezt a minőséget, akinek tetszik  a szín nyugodtan megrendelheti, nem fog csalódni.
élethű szín
erős napsütésben hasonló, sőt szebb a holo hatása

Tetszik a szín?



5 megjegyzés:

  1. Az a baj, ha meglátsz egy ilyen lakkot, csak egy szó jut az eszedbe: kell! :)

    VálaszTörlés
  2. @Drea: ez tuti nem végzi blog sale-en! :D

    A magas pstk. miatt érdemes többen összefogva rendelni, mivel 1 körömlakk szállítási költsége is annyiba kerül(15,9$) mintha 4-5 darabot vennénk, viszont ajánlva érkezik, nem kell félni, hogy elvesződik.

    VálaszTörlés
  3. Fú, rettentő sok a postaköltség. :S
    De lehet, hogy egyszer a Nailland kínálatába is bekerül. :)

    VálaszTörlés
  4. Szép lakk és jól áll a körmeiden ez a szín :)

    VálaszTörlés
  5. Húú, gyönyörű és a makróid is eszméletlen jók az ecseten csillogó lakkról, olyan mintha belemártottad volna egy adag tündérzselébe :)))

    VálaszTörlés