2015. április 9., csütörtök

Polishinail - Haul

Sziasztok!
    A tavasz beköszöntével és az új kollekciók megjelenésével elindul az újabb hajtóvadászat a friss színekért.Tudom ez most nevetségesen hangzik mivel folyamatosan vásárolgatok/tunk,  de egy jó kifogás amivel a vásárlást indokolni lehet mindig jól jön. ;)
A Polishinail webshopot már régebben, kb 2 éve ismerem, innen rendeltünk pár lánnyal Golden Rose körömlakkokat mikor még  itthon nem volt kapható. Azóta a webshop kínálata nagyon szépen kibővült: Cadillacquer, Cupcake Polish, Celestial Cosmetics, Glam Polish, Powder Perfect és több neves indie típusú körömlakkmárka megtalálható.
Már többször rendeltem innen, most egy Cupcake Polish és egy Celestial Cosmetics körömlakkot vásároltam.
A Cupcake Polish - Elisabeth színe minden kétséget kizárólag nekem készült! Stimmel a szín mert arany és az elnevezés is, Erzsébet. :)
 A Cupcake Polish - Elisabeth egy közép aranyszín, talán a világosabb, sárgásabb arany árnyalathoz van közelebb. Nagyon jól megkomponált szín, sokak tetszését elnyeri, napsütésben gyönyörű a holo effekt.


vakuval készült fotó
 A Celestial Cosmetic - Moon Glow egy gyönyörű holo babarózsaszín, ami hiánypótló szín a gyűjteményembe, pontosabban volt, mert a Galm Polsh - Enchanted színe nagyon hasonló, a textúra az amiben különböznek.


vakuval készült kép
Mindkét szín nagyon tetszik, sajnos a képek minősége kritikán aluli, a Samsung S5-ből ennyit tudok kihozni, bár már kezd kialakulni, hogy milyen fényképezőgépet szeretnék. A kategória már megvan, MILC, ha van olyan aki ilyen típusú gépet használ, nagyon örülnék pár sornak, h milyen márka/típús és mennyire vált be. :)
 A lakkok sokkal-sokkal szebbek, az alábbi képen már hasonlítanak a valós színükhöz.

A Polishinail webshop árai megegyeznek az EU-s indie körömlakk árakkal, gyakran, havonta egyszer szinte biztosan van -20-os kedvezmény, illetve előrendeléseknél is. Egy körömlakk szállítási költsége 2.99€, 2-3 darabnál 3,99€, 50€ felett (kb. 4 körömlakk) INGYENES! A küldemény ajánlva, postán érkezik, kb. 5-7 nap alatt. Ja, és első rendelésnél, regisztrációnál -10% KEDVEZMÉNY VAN.



9 megjegyzés:

  1. Csodásak ezek a lakkok :) Odáig vagyok értük, meg vissza :3

    VálaszTörlés
  2. Az Elizabeth-ről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni :)

    VálaszTörlés
  3. Óh, ezek megint gyönyörűek! Az a rózsaszín... :)

    VálaszTörlés
  4. A rózsaszín, na az, az bejön nekem is! :))

    VálaszTörlés
  5. Nekem is a Moon Glow tetszik! NAGYON! :-)

    VálaszTörlés
  6. Szép a rózsaszín :) Mindhárom :) Hű, mennyi fogyott a Zoyából, látszik, hogy használod.

    VálaszTörlés
  7. Huh, ez a rózsaszín észveszejtően szép! :)

    VálaszTörlés
  8. De csodásak, a rózsaszín rabul ejtett *.*

    VálaszTörlés